– At se deres ansigter, der lyser op, når de får pokalen.

– Det er jo bare fantastisk. Intet mindre.

Så klart slog det fast af Steen Andersen, formand for Vemmelev Boldklub efter klubbens søndag var vært for et større DGI fodboldstævne med deltagere fra nær og fjern.

– Her er alle vindere, kunne formanden på dagen konstatere, da han glædeligt delte guld pokaler ud til de deltagende hold.

Artiklen fortsætter efter billederne...

Ingen deltagere gik tomhændet hjem fra søndagens stævne. Foto: Jens gWollesen 

“Regn kan man sagtens spille i”

I alt deltog 114 hold, som sandsynligvis mødte op, selv om vejrudsigten havde elsket regn. Og heldigvis for de fremmødte slap de da også for det helt store skyl.

– Et enkelt hold meldte fra lørdag aften, men jeg ved ikke, om det har været på grund af vejrudsigten, fortæller Steen Andersen.

Klubbens formand ville først have aflyst stævnet, hvis der kom torden.

– Regn kan man sagtens spille i, mener han.

Stolte spillere

Og der var da også flere, der var glade for, at stævnet blev gennemført. Blandt andre otte-årige Benjamin Jeppesen og den jævnaldrende holdkammerat fra Vemmelev Boldklubs U8 hold, Durim Durmishi.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Otte-årige Benjamin Jeppesen (tv.) og hans holdkammerat, jævnaldrende Durim Durmishi, viste stolt deres nye pokaler frem. – Det har været sjovt, konstaterede Durim, mens Benjamin forklarede, at hans pokal skulle hjem og pynte. Og han vidste da også godt hvor:

– Jeg har to i forvejen, fortalte han stolt søndag.

Se alle billederne fra stævnet her: